Zacht
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Stevig
Silvana Special

Grando Soft

Een soepel en zacht latex kussen in groot formaat
Afmeting Art.nr. Adviesprijs
50 x 70 cm 287023
€ 109,95
Adviesprijs € 109,95
Op voorraad
SKU
287023-c
Product informatie
De Silvana Grando Soft is een ondersteunend en hypo-allergeen latex hoofdkussen van groot formaat. Hierdoor wordt een kussensloop van 60x70 centimeter veelal volledig opgevuld. De buitenkant van de Silvana Grando Soft bestaat uit een soepel en zacht dubbeldoek van katoen/polyester. Door de Sanitized® behandeling is het kussen schimmel-, bacterie- en huisstofmijtwerend. Hierdoor kun je altijd fris en hygiënisch slapen. De buitenkant van de Silvana Grando Soft is wasbaar op 60 graden Celsius. Verwijder voor het wassen de latex kern.
 
https://www.silvana.nl/media/catalog/product/cache/9afe64ffc03f6a0c5b8b0a062bb3b31a/2/8/287023_base_ondersteunend_grando-soft_schuin.png

Keurmerken

Logo Oeko-Tex®

Bij textiel dat het STANDARD 100-label draagt, kunt u er zeker van zijn dat elk onderdeel van het artikel is getest op schadelijke stoffen en dat het artikel daarom onschadelijk is voor de menselijke gezondheid. De test wordt uitgevoerd door onafhankelijke OEKO-TEX® partnerinstituten. Bij de test wordt gekeken naar tal van gereguleerde en niet-gereguleerde stoffen, die schadelijk kunnen zijn voor de menselijke gezondheid. In veel gevallen gaan de grenswaarden voor de STANDARD 100 verder dan de nationale en internationale eisen.

Logo Sanitized®

De Sanitized® behandeling maakt kussens schimmel- en bacterie-werend. Hierdoor kunt u altijd fris en hygiënisch slapen. De werking is bovendien extra vochtregulerend.

Specificaties
Tijk (hoes) Katoen/polyester met toevoeging van Elastan
Materiaal neksteun n.v.t.
Vulling Latex kern
Navulbaar Nee
Wasbaar Hoes wasbaar op 60 °C (kern verwijderen)