4 redenen om nu een Silvana kussen aan te schaffen

4 redenen om nu een Silvana kussen aan te schaffen

Word je ’s ochtends wakker met een stijve nek? Of is jouw kussen niet fris meer na een aantal jaren gebruik? Tijd voor een nieuw hoofdkussen! Onze online kussenkiezer kan jou alvast een advies geven over welk van onze hoofdkussens bij jou past.

Jarenlange expertise

Ruim 35 jaar geleden begon Silvana met de ontwikkeling en productie van hoofdkussens. In 1983 werd op basis van wetenschappelijk onderzoek het eerste innovatieve hoofdkussen ontwikkeld: het Silvana Support hoofdkussen. Het Silvana Support kussen is tot op de dag van vandaag nog steeds het meest effectieve hoofdkussen met een ingebouwde neksteun.

Nederlands product

De Silvana hoofdkussens worden in Nederland geproduceerd met de beste materialen door mensen met jarenlange ervaring. Daardoor weet je dat onze producten aan strenge eisen voldoen op het gebied van productie, kwaliteit en veiligheid.

Geef je nek en schouders de ondersteuning die bij jou past

De Silvana Support, Support Royale en Comfort zijn er in 6 verschillende stevigheden, van Extra Zacht t/m Extra Stevig. Zo is er voor elke slaaphouding, type matras en postuur een geschikt hoofdkussen. In de Silvana collectie vindt iedereen de ondersteuning die bij hem of haar past.

Betrouwbare producten

Door de verschillende keurmerken en certificaten weet jij dat jouw Silvana product te allen tijde de kwaliteit heeft die je verwacht en verdient. Mede door de Sanitized® behandeling maakt kussens schimmel- en bacterie-werend. Hierdoor kan je altijd fris en hygiënisch slapen.

Bij textiel dat het STANDARD 100-label draagt, kunt u er zeker van zijn dat elk onderdeel van het artikel is getest op schadelijke stoffen en dat het artikel daarom onschadelijk is voor de menselijke gezondheid.

Toe aan een nieuw kussen?

Met onze online kussenkiezer kom je er achter welk kussen geschikt is voor jou. Dit is een richtlijn, we raden aan om altijd wel goed het kussen te proberen in de winkel en je daar te laten adviseren. Als de winkel het Silvana Support Proefslapen aanbiedt, mag je het zelfs thuis uitproberen.

 

1 juli 2021
9459 view(s)