4 redenen om nu een Silvana kussen aan te schaffen

4 redenen om nu een Silvana kussen aan te schaffen

4 redenen om nu een Silvana kussen aan te schaffen

Word je ’s ochtends wakker met een stijve nek? Of is jouw kussen niet fris meer na een aantal jaren gebruik? Tijd voor een nieuw hoofdkussen! Onze online kussenkiezer kan jou alvast een advies geven over welk van onze hoofdkussens bij jou past.

 

Jarenlange expertise

Ruim 35 jaar geleden begon Silvana met de ontwikkeling en productie van hoofdkussens. In 1983 werd op basis van wetenschappelijk onderzoek het eerste innovatieve hoofdkussen ontwikkeld: het Silvana Support hoofdkussen. Het Silvana Support kussen is tot op de dag van vandaag nog steeds het meest effectieve hoofdkussen met een ingebouwde neksteun.

 

Nederlands product

De Silvana hoofdkussens worden in Nederland geproduceerd met de beste materialen door mensen met jarenlange ervaring. Daardoor weet je dat onze producten aan strenge eisen voldoen op het gebied van productie, kwaliteit en veiligheid.

 

Geef je nek en schouders de ondersteuning die bij jou past

De Silvana Support, Support Royale en Comfort zijn er in 6 verschillende stevigheden, van Extra Zacht t/m Extra Stevig. Zo is er voor elke slaaphouding, type matras en postuur een geschikt hoofdkussen. In de Silvana collectie vindt iedereen de ondersteuning die bij hem of haar past.

 

Nu met gratis cadeau

Bij aankoop van 2 hoofdkussens uit de Support, Support Royale of Comfort serie krijg je van 1 juli t/m 30 september 2021 een Rockbox XS Bold bluetooth speaker van Fresh ’n Rebel cadeau! Des te meer reden om nu een bezoekje te brengen aan jouw deelnemende Silvana verkooppunt.

 

Rockbox actie

1 juli 2021