Silvana Support Royale Oranje

Luxere uitvoering van de Silvana Support, stevigheid Zacht

In de Silvana Support® collectie kan iedereen het kussen vinden dat bij hem of haar past. Maar voor als het nog iets luxer en mooier mag, is er het vernieuwde Silvana Support® Royale hoofdkussen. 

De Silvana Support® Royale Zacht (oranje) is het op één na zachtste kussen uit de Silvana Support® Royale collectie. Het kussen is uitermate geschikt voor het gebruik op een zacht matras en wanneer je niet al te groot van postuur bent.

De heerlijk zachte en goed vochtregulerende tijk van bamboe/katoen zorgt samen met de hoogwaardige Suprelle® Fusion vulling en de neksteun voor ultiem slaapcomfort. Suprelle® Fusion is een zeer innovatief vulmateriaal bestaande uit 60% high-tech gerecyclede polyester vezels en 40% gerecycled dons. Deze milieuvriendelijke mix zorgt ervoor dat het kussen lang vormvast blijft, een verminderde warmteopbouw heeft en het vocht beter afgevoerd wordt wat weer zorgt voor een groter ademend vermogen van het kussen.

De neksteun van de Silvana Support® Royale is gemaakt van Vita Talalay® latex. Deze hoogwaardige latex is soepeler en beter ventilerend dan gewone latex. De nekinkeping zorgt er bovendien voor dat het kussen het hoofd en de nek soepel volgt, zodat de nekwervels ontspannen liggen. 

De Sanitized® behandeling maakt het kussen schimmel- en bacteriewerend voor fris en hygiënisch slapen.

De Silvana Support Royale® Oranje is wasbaar op 60 graden Celsius. Was het kussen alleen indien noodzakelijk en verwijder voor het wassen eerst de neksteun.

Model Wigvorm met neksteun en schoudercontour
Materiaal neksteun Vita Talalay® latex Klik voor meer info
Vulling bovenvakken Suprelle® Fusion Klik voor meer info
Materiaal buitenkant 50% katoen, 50% bamboe, soepele kwaliteit
Anti-allergisch Ja, behandeld met Sanitized® Klik voor meer info
Navulbaar Ja, voorzien van ritssluiting
Wasbaar Ja, wasbaar op 60°C (exclusief neksteun)
Afmetingen 60x70 cm | 50x70cm
Garantie 2 jaar* Klik voor meer info
Vind een Silvana Verkooppunt