Silvana Support Royale Zacht

Een zacht en soepel donzen Silvana Support kussen

In de Silvana Support® collectie kan iedereen het kussen vinden dat bij hem of haar past. Maar voor als het nog iets luxer en mooier mag, is er nu Silvana Support® Royale, het eerste donzen Silvana Support® hoofdkussen.
De Silvana Support Royale Zacht heeft een normale zachtheid en is daarmee uitermate geschikt voor het gebruik op een normaal matras en wanneer je een gemiddeld postuur hebt.

De heerlijk zachte en goed vochtregulerende tijk van bamboe/katoen zorgt samen met de hoogwaardige 90% witte eendendons vulling en de neksteun voor ultiem slaapcomfort. De Sanitized® behandeling maakt het kussen schimmel- en bacteriewerend voor fris en hygiënisch slapen.
Het Nomite keurmerk garandeert bovendien dat het kussen uitermate geschikt is voor mensen die allergisch zijn voor huisstofmijt.

De neksteun van de Silvana Support Royale is gemaakt van Vita Talalay® latex. Deze hoogwaardige latex is soepeler en beter ventilerend dan gewone latex. De nekinkeping zorgt er bovendien voor dat het kussen het hoofd en de nek soepel volgt, zodat de nekwervels ontspannen liggen.

De Silvana Support Royale is niet wasbaar. Voor extra hygiëne en een langere levensduur van het kussen raden we daarom aan een molton sloop te gebruiken. De molton slopen van Silvana nemen het transpiratievocht volledig op. De slopen zijn niet alleen heerlijk zacht en wasbaar op 60°C, ze zijn bovendien behandeld tegen huisstofmijt.

Model Wigvorm met neksteun en schoudercontour
Materiaal neksteun Vita Talalay® latex Klik voor meer info
Vulling bovenvakken 90% witte eendendons, RDS gecertificeerd (CU 833051) Klik voor meer info
Materiaal buitenkant 50% katoen, 50% bamboe, soepele kwaliteit
Anti-allergisch Ja, behandeld met Sanitized® Klik voor meer info
Navulbaar Nee
Wasbaar Nee
Afmetingen 60x70 cm | 50x70cm | 60x60 cm
Garantie 2 jaar* Klik voor meer info
Vind een Silvana Verkooppunt