Silvana Support Larimar

Het stevigste Silvana Support kussen

De Silvana Support Larimar is de stevigste en dikste variant uit de Silvana Support collectie. Uitermate geschikt voor op een stevig matras en wanneer je groter dan gemiddeld van postuur bent. 

In de bovenvakken is de Larimar gevuld met Vita Talalay® latex-sticks. Vita Talalay® is een hoogwaardige en goed ventilerende latex, met de beste eigenschappen qua duurzaamheid, soepelheid en vochtregulatie. De buitenkant van de Larimar is van 100% hoogwaardige katoen. Door de speciale Sanitized® behandeling is het kussen schimmel-, bacterie- en huisstofmijtwerend. 

De Larimar heeft een neksteun van Vita Talalay® latex. In vergelijking met reguliere latex is Vita Talalay® soepeler en beter ventilerend. De nekinkeping zorgt ervoor dat de schouders goed aansluiten op het kussen. Hierdoor lig je altijd in de meest ontspanning lighouding. De Larimar is niet wasbaar. Het regelmatig luchten van je kussen en het wekelijks wassen van je kussensloop volstaat echter voor een hygiënisch kussenleven. Transpireer je meer dan gemiddeld, dan is een extra kussensloop aan te raden. 

Model Met neksteun en schoudercontour
Materiaal neksteun Vita Talalay® latex Klik voor meer info
Vulling bovenvakken Vita Talalay® latex sticks Klik voor meer info
Materiaal buitenkant 100% katoen
Anti-allergisch Ja, behandeld met Sanitized® Klik voor meer info
Navulbaar Nee
Wasbaar Nee Klik voor meer info
Afmetingen 60x70 cm | 50x70 cm | 60x60 cm
Garantie 2 jaar* Klik voor meer info
Vind een Silvana Verkooppunt