Silvana Support Saphir

Het perfecte zachte Silvana Support kussen

De Silvana Support Saphir is het op één na zachtste kussen uit de Silvana Support collectie. Het kussen is uitermate geschikt voor het gebruik op een zacht matras en wanneer je niet al te groot van postuur bent.

De bovenvakken van de Saphir zijn gevuld met Comforel Fresh & Tencel®. Comforel® is een zachte en hoogwaardige synthetische vezelbolletje. Door de toevoeging van Tencel® is het kussen nog beter vocht- en temperatuur regulerend. Door middel van een ritssluiting is de dikte van het kussen eenvoudig aan te passen. De buitenkant van de Saphir is van 100% hoogwaardige katoen en behandeld met Sanitized®. Hierdoor is het kussen schimmel-, bacterie- en huisstofmijtwerend. 

De neksteun van de Saphir is gemaakt van zachte Vita Talalay® latex. Deze hoogwaardige latex is soepeler en beter ventilerend dan gewone latex. Daarnaast zorgt de nekinkeping ervoor dat het kussen de nek en het hoofd soepel volgt. De Silvana Support Saphir is wasbaar op 60 graden Celsius. De neksteun dient voor het wassen verwijderd te worden. 

Model Met neksteun en schoudercontour
Materiaal neksteun Vita Talalay® latex Klik voor meer info
Vulling bovenvakken Suprelle Fresh Eco & Tencel® Klik voor meer info
Materiaal buitenkant 100% katoen
Anti-allergisch Ja, behandeld met Sanitized® Klik voor meer info
Navulbaar Ja, voorzien van ritssluiting
Wasbaar Ja, wasbaar op 60°C (exclusief neksteun) Klik voor meer info
Afmetingen 60x70 cm | 50x70 cm | 60x60 cm
Garantie 2 jaar* Klik voor meer info
Adviesprijs € 99.00
Silvana Support Saphir Zacht
Vind een Silvana Verkooppunt