Nieuws

Silvana Support neksteunkussens

25 mei 2018

Veel mensen hebben last van nekklachten. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Een hoofdkussen dat niet de juiste ondersteuning biedt, kan één van de boosdoeners zijn. Om deze reden introduceerde Silvana al ruim 30 jaar geleden de Silvana Support serie. Een concept dat zijn waarde heeft bewezen. Want aan Silvana Support®, het kussen met neksteun, geven meer mensen de voorkeur dan aan enig ander hoofdkussen.

 

 

Wat maakt Silvana Support een goed hoofdkussen bij nekklachten?

Het Silvana Support® hoofdkussen geeft precies de juiste ondersteuning aan uw hoofd en nekwervels. Dat is een derde van de kwetsbare wervelkolom! Om goed te kunnen uitrusten, moet daar geen spanning in zitten. Het is van belang dat de wervels in een rechte lijn liggen en het hoofd niet teveel naar boven of onder knikt. Met Silvana Support® slaap je ontspannen én comfortabel.

 

De Silvana Support® kussens zijn gemaakt volgens een uitgekiend design:

  • Neksteun

De speciaal gevormde neksteun volgt de schouders: comfortabel, ontspannend en ondersteunend.

De stevigheid van de neksteun verschilt per kussen, van extra zacht t/m extra stevig. De vulling van de bovenvakken is hierop afgestemd. Elk kussen heeft zijn eigen soort vulling.

  • Middenvak

Het midden vak is wat zachter gevuld voor een optimale houding in de rugligging.

  • Zijvakken

De twee zijvakken zijn iets steviger gevuld voor de juiste ondersteuning als je op je zij ligt.

 

Toegespitst op jouw persoonlijke voorkeur

Door een logische opbouw van de collectie is er voor elk postuur, matras en slaaphouding een Silvana Support® met de juiste dikte en stevigheid. De Silvana Support serie is opgebouwd uit 6 hardheden, van Extra stevig tot Extra zacht. Voor wie het nét wat mooier en luxer mag is er ook een donzen variant, de Silvana Support Royale. Deze is verkrijgbaar in Stevig, Medium en Zacht. Van de Silvana Support kussens zijn er ook kortere modellen (50x70cm) voor lange mensen of voor als je wat meer ruimte in bed wilt overhouden.

 

Silvana Support thuis proberen?

Om uit te vinden welk kussen het beste bij jou past, kun je onze online kussenkiezer raadplegen. Ook kun je je in de winkel laten adviseren en daar het hoofdkussen testen om te bepalen welk type jou de beste ontspanning biedt.

Maar de állerbeste manier om er achter te komen welk kussen voor jou geschikt is, is door er thuis één of meerdere nachten op te slapen. Daarom biedt Silvana in samenwerking met een groot aantal verkooppunten het Silvana Support Proefslapen: bij de deelnemende verkooppunten mag je vrijblijvend een kussen lenen om thuis te proberen. Deze winkels zijn op onze Verkooppunten pagina te herkennen aan het Proefslapen logo.

> Neem contact op met Silvana over dit nieuwsbericht