Nieuws

Wendy van Dijk bij Silvana

09 november 2018

Vandaag was Wendy van Dijk bij Silvana op kantoor. Op 7 oktober liep zij de marathon van Chicago en de opbrengst van Wendy en haar team komt ten goede aan Stichting Semmy. Silvana sponsorde Wendy voor dit goede doel. Vandaag kwam zij de cheque van € 15.000,- in ontvangst nemen.

 

Wendy vertelde honderduit over de marathon waar ze bijna een jaar voor getraind had. “Bij 25 km dacht ik, ik ga het niet redden, mijn benen doen het niet meer!” Maar coach Jelle wist haar erdoor heen te slepen en Wendy liep de marathon uit in een hele knappe 4 uur en 37 minuten.

 

Het doel van Stichting Semmy is het verlengen van de levensverwachting en uiteindelijk het vergroten van de overlevingskansen van kinderen die getroffen zijn door hersenstamkanker.

Wendy kwam in aanraking met de stichting doordat haar gevraagd werd of ze de website van Stichting Semmy eens wilde bekijken. Haar eigen zoon heet ook Sem en als de oprichter van de stichting vertelt dat zijn zoontje ook Semmy “heette” en zijn verhaal doet, wordt Wendy hier diep door geraakt en besluit ze zich graag in te willen zetten voor de stichting. Inmiddels is zij al 10 jaar ambassadrice.

 

Silvana en Wendy van Dijk bundelen hun krachten om meer geld in te zamelen voor Stichting Semmy. Binnenkort zal er een aantal limited edition, door Wendy gesigneerde kussens geveild worden, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan de stichting. Binnenkort meer hierover!

> Neem contact op met Silvana over dit nieuwsbericht