Nu bij Silvana een luxe Rituals Sleep Aroma Diffuser cadeau! 

Silvana Support is 40 en trakteert! Bij aankoop van een Silvana Support of Support Royale hoofdkussen ontvang je nu een Rituals Sleep Aroma Diffuser t.w.v. € 40,- cadeau! Heerlijk rustig wegdommelen met de rustgevende geuren van “The Ritual of Jing” en slapen als een roosje op een Silvana hoofdkussen. Ga gauw naar een deelnemend verkooppunt en maak gebruik van deze wel heel rustgevende actie.

Hoe werkt het?

Heel makkelijk. Ga langs bij een deelnemend verkooppunt en krijg de Rituals Sleep Aroma Diffuser cadeau bij aanschaf van één Silvana Support® of Support® Royale hoofdkussen . Let op: de actie is geldig zo lang de voorraad strekt, dus wees er snel bij! Op onze Verkooppuntenpagina staat bij elke winkel vermeld of de winkel wel of niet deelneemt aan de actie.

Bekijk hier de deelnemende winkels

Vind jouw ideale hoofdkussen

Silvana Support is hét kussen bij nekklachten. Verkrijgbaar in zes hardheden, van extra zacht t/m extra stevig, zodat er voor elk postuur, elk matras en elke slaaphouding een ideale kussen beschikbaar is. En voor wie het iets luxer mag, is er de Silvana Support Royale serie, in dezelfde zes hardheden.

 

Pillows collectie

The Ritual of Jing Arome Diffuser

Bereid je voor op een goede nachtrust met The Ritual of Jing Aroma Diffuser. De slaapdiffuser creëert een ontspannen sfeer voor rustgevende slaap door de geur te verspreiden in de vorm van een transparante wolk. Je slaapkamer wordt 10 minuten lang gevuld met een lichtgeurende mist van krachtige ingrediënten om je geest en zintuigen tot rust te brengen. Een geur van ontspannende lavendel - dat een rustgevend effect op de ziel heeft - gecombineerd met zeldzaam sandelhout - dat helpt om je geest leeg en helder te krijgen voor een meditatie. Ze werken samen om je lichaam, geest en ziel klaar te maken voor een goede nachtrust.

 

Actievoorwaarden

Deze actie is uitsluitend geldig:

-  bij deelnemende verkooppunten

- van 1 oktober t/m 31 december 2023

- OF zolang de voorraad strekt

 

Van toepassing op de volgende producten:

- één Silvana Support hoofdkussen

of

- één Silvana Support Royale hoofdkussen