Zacht
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Stevig
Silvana Special

Wave Visco

Een stevig traagschuim kussen, tweezijdig te gebruiken
Afmeting Art.nr. Adviesprijs
40 x 50 cm 286015
€ 79,95
Adviesprijs € 79,95
Op voorraad
SKU
286015-c
Product informatie
De Silvana Wave Visco is een stevig drukverlagend traagschuim kussen, die zich langzaam aanpast aan de contouren van het hoofd. Daarnaast is het kussen dankzij de golvende vorm zowel aan de hoge als aan de lage kant te gebruiken. Hierdoor kun je nog altijd kussen welke dikte het beste bij jou past. De buitenkant van het kussen is gemaakt van soepel en zacht dubbeldoek van katoen/polyester. Door de Sanitized® behandeling is het kussen schimmel- bacterie- en huisstofmijtwerend. Hierdoor kun je altijd fris en hygiënisch slapen. De Silvana Wave Visco is wasbaar op 60 graden Celsius. Verwijder voor het wassen de traagschuim kern.
 
https://www.silvana.nl/media/catalog/product/cache/9afe64ffc03f6a0c5b8b0a062bb3b31a/w/a/wavevisco.jpg

Keurmerken

Logo Oeko-Tex®

Bij textiel dat het STANDARD 100-label draagt, kunt u er zeker van zijn dat elk onderdeel van het artikel is getest op schadelijke stoffen en dat het artikel daarom onschadelijk is voor de menselijke gezondheid. De test wordt uitgevoerd door onafhankelijke OEKO-TEX® partnerinstituten. Bij de test wordt gekeken naar tal van gereguleerde en niet-gereguleerde stoffen, die schadelijk kunnen zijn voor de menselijke gezondheid. In veel gevallen gaan de grenswaarden voor de STANDARD 100 verder dan de nationale en internationale eisen.

Logo Sanitized®

De Sanitized® behandeling maakt kussens schimmel- en bacterie-werend. Hierdoor kunt u altijd fris en hygiënisch slapen. De werking is bovendien extra vochtregulerend.

Specificaties
Tijk (hoes) Katoen/polyester met toevoeging van Elastan
Materiaal neksteun n.v.t.
Vulling Traagschuim kern
Navulbaar Nee
Wasbaar Ja, wasbaar op 60°C