Gratis NESCAFÉ Dolce Gusto Mini Me

Genieten van je nachtrust én bij het opstaan van een heerlijk kopje koffie? Tot en met 29 oktober krijg je bij deelnemende winkels een gratis NESCAFÉ Dolce Gusto Mini Me-koffiemachine.
Heb je maar één kussen nodig?
Dan krijg je deze mooie, kwalitatieve koffiemachine er voor slechts € 19,95 bij. Wees er snel bij, want op = op.

Zoek een deelnemende dealer

Win schitterende prijzen

In de verpakking van de koffiemachine zit een kaart waarmee je kans maakt op schitterende prijzen:
  • 3x een overnachting voor twee personen in een suite in de Euromast inclusief ontbijt én een Silvana Spitsbergen 4-seizoenendekbed
  • 5x Silvana Spitsbergen 4-seizoenendekbed
  • 10x NESCAFÉ Dolce Gusto koffiepakket bestaande uit een luxe capsule houder en 6 doosjes cups
  • 100x NESCAFÉ Dolce Gusto koffiewaardecheque twv € 25,-

Silvana Support: Hét kussen bij nekklachten

Silvana Support is hét kussen bij nekklachten. Alweer ruim 30 jaar geleden werd dit kussen met neksteun ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten en nog steeds geven meer mensen de voorkeur aan Silvana Support dan aan enig ander hoofdkussen.

Het kussen is verkrijgbaar in 6 hardheden, van extra zacht tot extra stevig, zodat er voor elk postuur, elk matras en elke slaaphouding het ideale kussen is. De neksteun met schoudercontour zorgt ervoor dat de nekspieren kunnen ontspannen. De zijvakken zijn iets steviger gevuld dan het middenvak zodat je lekker ligt en voldoende ondersteuning hebt in zowel zij- als rugligging.

Meer over Silvana Support

NESCAFÉ Dolce Gusto Mini Me Anthracite (Krups KP1208)

Met de NESCAFÉ Dolce Gusto Mini Me automatische koffiemachine zet je in een handomdraai heerlijke warme en koude dranken. In het assortiment vind je intense espresso's, smooth cappuccino's, aromatische Grandes, warme chocolademelk en meer.

Ontdek meer over de koffiemachine en beschikbare smaken op www.dolce-gusto.nl.

Actievoorwaarden
Deze actie is uitsluitend verkrijgbaar bij deelnemende dealers en zolang de voorraad strekt. De actie loopt van 4 september 2017 t/m 29 oktober 2017 en zolang de voorraad strekt.
Lees hier de uitgebreide actievoorwaarden