3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter
Selectie verfijnen
Adviesprijs
-

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Silvana Special dekbedden

Je dekbed bepaalt, samen met je matras en hoofdkussen, de kwaliteit van je slaap. Daarom hechten we bij Silvana veel waarde aan de kwaliteit van dekbedden en hoofdkussens. Ben je op zoek naar een nieuw dekbed dat precies bij jou past? Dan ben je bij Silvana aan het juiste adres. Kies voor een donzen Silvana Royale Colortemp® dekbed of een duurzaam synthetisch Silvana Comfort Colortemp® dekbed, beide verkrijgbaar in wel zes verschillende warmtes. Daarnaast heeft Silvana een aantal bijzondere dekbedden: de Silvana Special dekbedden.

Silvana dekbedden met Climate Control

Last van een schommelende lichaamstemperatuur of hebben jij en je partner een verschillende warmtebehoefte? De Silvana Temprite Tuvalu dekbedden hebben een temperatuurregulerende werking. De speciale Outlast® binnenlaag van het dekbed neemt het teveel aan lichaamswarmte op om deze weer af te geven wanneer dat nodig is. Je hebt keuze uit een zomerdekbed of een herfst- en winterdekbed. Beide dekbedden zijn voor 90% gevuld met DOWNPASS gecertificeerd dons. Dat betekent dat de herkomst van het dons bekend is en dat het dons op verantwoorde wijze is geproduceerd en verwerkt.

Lekker koel

In de Special collectie vind je verder de Silvana Hawaii. Dit dekbed is gemaakt van katoen. Het is een verkoelend en ademend natuurproduct, ideaal voor de warme zomernachten. Wissel dit dekbed af met je winterdekbed als de herfst zijn intrede doet. Bijkomend voordeel: het Silvana Special Hawaii dekbed is bijzonder voordelig geprijsd.

Alle Silvana dekbedden zijn verkrijgbaar in verschillende maten, namelijk voor een eenpersoonsbed, een lits-jumeaux of tweepersoonsbed in diverse lengtes en breedtes. De Silvana dekbedden zijn verkrijgbaar tot een grootte van maar liefst 260 x 220 cm.

Het juiste dekbed uitkiezen

De keuze voor een dekbed is net zo persoonlijk als de keuze voor een hoofdkussen. Bezoek één van de vele Silvana verkooppunten en laat je adviseren over jouw ideale dekbed. Of ga naar de Silvana dekbedkiezer om in enkele stappen online advies op maat te ontvangen.