6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter
Selectie verfijnen
Adviesprijs
-

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Silvana Flex hoofdkussens

In het assortiment van Silvana vind je verschillende lijnen. De Silvana Flex is er één van. Deze lijn is geschikt wanneer jij graag een latex kussen hebt maar moeite hebt met het vinden van de ideale hoogte en stevigheid. Je hebt namelijk keuze uit wel zes varianten:

  • Silvana Flex Rood - 10 cm - Zacht
  • Silvana Flex Oranje - 10 cm - Medium
  • Silvana Flex Paars - 12 cm - Zacht
  • Silvana Flex Blauw - 12 cm - Medium
  • Silvana Flex Geel - 14 cm - Zacht
  • Silvana Flex Groen - 14 cm - Stevig

Let erop dat niet alleen je eigen voorkeur, maar ook je slaaphouding en gewicht van belang zijn bij het uitzoeken van een geschikt hoofdkussen. Wie zwaarder is kan over het algemeen beter kiezen voor een stevig kussen terwijl iemand met een smal postuur het beste ligt op een zachter, lager kussen.

Soepel latex

Elk Silvana Flex hoofdkussen is voorzien van een schoudercontour zodat het kussen mooi aansluit op nek en schouders. Het latex bestaat uit 50% natuurlijke en 50% synthetische latex welke is voorzien van perforatiegaten. Dit is nodig voor de productie van het latex, maar maakt het kussen ook soepel en zorgt voor een goede luchtcirculatie.

Uitwasbare hoes

De hoes van het kussen, oftewel de tijk, is gemaakt van Microtencel en polyester. De Tencel vezeltjes zorgen ervoor dat de tijk niet alleen heerlijk zacht is, maar ook een perfecte warmte- en vochtregulatie heeft.

Wat ook heel prettig is: je kunt de hoes van het kussen eenvoudig wassen in de wasmachine op maximaal 60 graden Celcius.

Je ideale hoofdkussen uitkiezen

Een goed hoofdkussen moet je ervaren. Bij de Silvana verkooppunten is het mogelijk hoofdkussens en dekbedden uit te proberen en zij geven je graag deskundig advies over het beste beddengoed voor jou.