4 seizoenen dekbedden van Silvana

Een nieuw dekbed uitzoeken kan best lastig zijn met het grote aanbod in materialen en uitvoeringen. Dekbedden zijn er vaak in verschillende warmteklassen en wat past nou bij jou?

Het hele jaar comfortabel slapen onder een 4-seizoenen dekbed

Als je twijfelt over de juiste dikte oftewel warmteklasse van een dekbed kun je kiezen voor een 4-seizoenen dekbed. Hiermee slaap je het hele jaar comfortabel. Deze dekbedden bestaan namelijk uit 2 delen: een zomerdekbed en een lente-/herfstdekbed. Zoals de naam al aangeeft is het zomerdekbed geschikt voor de zomermaanden. Deze dekbedden worden vaak aangegeven met warmteklasse 4.

Een lente-/herfstdekbed biedt het grootste gedeelte van het jaar voldoende warmte. Deze dekbedden hebben warmteklasse 3.

Voor de koudste nachten, of als je het gauw koud hebt, kun je beide delen koppelen zodat een extra warm dekbed ontstaat met warmteklasse 1.

Met een 4-seizoenen dekbed heb je dus eigenlijk 3 dekbedden in 1.

Assortiment 4-seizoenen dekbedden

In het Silvana assortiment vind je 4-seizoenen dekbedden met verschillende vulmaterialen.

 

Synthetisch: Silvana Novazembla 4-seizoenen

Liever een synthetisch dekbed dat eenvoudig te wassen is? De Silvana Novazembla is een anti-allergisch dekbed, gevuld met de merkvezel Hollofil® Allerban®. Deze synthetische vulling zorgt voor een goede vocht- en warmteregulatie. De zachte micovezel tijk heeft een Sanitized behandeling ondergaan wat het schimmel- en bacteriewerend maakt. Zo kun je altijd fris en hygiënisch slapen.

 

Dons: Gepersonaliseerd 4-seizoenen dekbed

Met onze nieuwe serie Silvana Royale Colortemp® dekbedden wijken we af van de traditionele verdeling in 4 warmteklassen. Deze luxe dekbedden zijn er namelijk in wel 6 verschillende diktes met elk hun eigen kleurcode om nog beter aan te sluiten bij jouw persoonlijke warmtebehoefte. De Royale Colortemp® is gevuld met 100% dons in een superzachte satijngeweven katoenen tijk. Deze combinatie zorgt er voor dat het dekbed heerlijk fluffy is, soepel om je heen valt en letterlijk zo licht als een veertje is.

Je kunt je eigen ideale 4-seizoenen dekbed samenstellen door uit de 6 verschillende dekbedden jouw favoriet te kiezen voor de zomer en jouw favoriet voor de lente/herfst. Deze 2 koppel je tijdens de koudste nachten door middel van de meegeleverde knoopjes, zodat je een extra warm winterdekbed hebt. Welk van de 6 dekbedden bij jou past kan onze online dekbedkiezer jouw vertellen. Vul de dekbedkiezer 2 keer in waarbij je beide keren een ander seizoen selecteert (zomer en lente/herfst).

Bekijk je onze dekbedden liever in de winkel? Onze verkooppunten helpen je graag verder.