4 seizoenen dekbedden van Silvana

Een nieuw dekbed uitzoeken kan best lastig zijn met het grote aanbod in materialen en uitvoeringen. Dekbedden zijn er vaak in verschillende warmteklassen en wat past nou bij jou?

Het hele jaar comfortabel slapen onder een 4-seizoenen dekbed

Als je twijfelt over de juiste dikte oftewel warmteklasse van een dekbed kun je kiezen voor een 4-seizoenen dekbed. Hiermee slaap je het hele jaar comfortabel. Deze dekbedden bestaan namelijk uit 2 delen: een zomerdekbed en een lente-/herfstdekbed. Voor de koudste nachten kun je beide delen koppelen zodat een extra warm dekbed ontstaat.

In de Silvana collectie hebben wij 2 verschillende dekbedseries waarbij jij zelf jouw ideale 4-seizoenen dekbed samen kunt stellen.

Dons: Silvana Royale Colortemp gepersonaliseerd 4-seizoenen dekbed

De luxe Silvana Royale Colortemp® dekbedden zijn er in wel 6 verschillende diktes met elk hun eigen kleurcode om nog beter aan te sluiten bij jouw persoonlijke warmtebehoefte. De Royale Colortemp® is gevuld met 100% dons in een superzachte satijngeweven katoenen tijk. Deze combinatie zorgt er voor dat het dekbed heerlijk fluffy is, soepel om je heen valt en letterlijk zo licht als een veertje is.

Je kunt je eigen ideale 4-seizoenen dekbed samenstellen door uit de 6 verschillende dekbedden jouw favoriet te kiezen voor de zomer en jouw favoriet voor de lente/herfst. Deze 2 koppel je tijdens de koudste nachten door middel van de meegeleverde knoopjes, zodat je een extra warm winterdekbed hebt. Welk van de 6 dekbedden bij jou past kan onze online dekbedkiezer jou vertellen. Vul de dekbedkiezer 2 keer in waarbij je beide keren een ander seizoen selecteert (zomer en lente/herfst).

Synthetisch: Silvana Comfort Colortemp gepersonaliseerd 4-seizoenen dekbed

Ook bij de Silvana Comfort Colortemp® dekbedden heb je de keuze uit wel 6 verschillende diktes. De dekbedden zijn er van Extra Light tot Extra Warm zodat iedereen zijn ideale dekbed in de collectie vindt. Kies een examplaar voor de zomer en één voor de lente/herfst. Als het in de winter echt koud wordt kun je beide dekbedden koppelen en heb jij een extra warm winterdekbed.

De Silvana Comfort Colortemp® dekbedden hebben een tijk en vulling van heerlijk zacht gerecycled polyester. Een duurzame keuze dus, voor als je de voorkeur geeft aan een syntetisch dekbed.

Bekijk je onze dekbedden liever in de winkel? Onze verkooppunten helpen je graag verder.

Meer weten over welk dekbed perfect bij welk seizoen past? We hebben nog meer informatie beschikbaar die je kan helpen om een zorgvuldige keuze te maken. Alle informatie kan je via onderstaande links vinden.