Vind jouw hoofdkussen met de kussenkiezer van Silvana

Wat moet je weten om het beste hoofdkussen te kiezen?

Vul de kussenkiezer in om erachter te komen welk hoofdkussen bij jou past! De keuze voor een hoofdkussen is heel persoonlijk en hangt af van jouw postuur, slaaphouding, type matras en natuurlijk van jouw persoonlijke voorkeur. De Silvana collectie is zo ingericht dat er voor iedereen een geschikt kussen te vinden is.

Wat is een goed hoofdkussen voor mensen met nekklachten?

Een hoofdkussen dat niet de juiste ondersteuning biedt kan één van de boosdoeners zijn van nekklachten. Daarom is het erg belangrijk om een goed hoofdkussen te kiezen dat de juiste ondersteuning geeft aan jouw hoofd en nekwervels. Silvana heeft in samenwerking met fysiotherapeuten de Silvana Support® neksteunkussens ontwikkeld. Door een logische opbouw van de collectie is er voor elk postuur, matras en slaaphouding een Silvana Support® hoofdkussen met de juiste dikte en stevigheid om ondersteuning te bieden aan jouw hoofd en nekwervels.

Test zelf onze Silvana hoofdkussens

Natuurlijk kan onze online kussenkiezer jou geholpen hebben bij de keuze voor een goed hoofdkussen. Toch kan het gebeuren dat een kussen na een nacht op je eigen matras, niet het juiste kussen voor jou blijkt te zijn. Bij een groot aantal verkooppunten in Nederland en België is het mogelijk om voor een aantal nachten thuis te proberen of een Silvana hoofdkussen jou bevalt. Zoek hier naar jouw dichtstbijzijnde winkel die proefslapen aanbiedt!

Welk hoofdkussen past bij jou?

Hulp nodig?
Gebruik de
kussenkiezer