Producten 1-6 van 20

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter
Selectie verfijnen
Adviesprijs
-

Producten 1-6 van 20

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Silvana Special Collectie hoofdkussens

De Silvana Special Collectie bestaat uit verschillende hoofdkussens met specifieke eigenschappen. Dit zijn onder andere speciale hoofdkussens geschikt voor kinderen, met een doorademende tijk, kussens met climat control en kussens met natuurlijke materialen.

Sanitized® behandeling

Vrijwel alle hoofdkussens uit de Silvana Special Collectie zijn Sanitized® behandeld. Door deze behandeling worden schimmels en bactieriën geweerd. Zo slaap jij altijd fris en hygiënisch op een Silvana Special hoofdkussen. Daarnaast beschermt deze behandeling het kussen tegen huisstofmijt. Dit maakt de kussens geschikt voor mensen met een huisstofmijt-allergie.

Kinderkussens

Wanneer jouw kindje een knuffel, zijn deken of iets anders gebruikt als steuntje onder het hoofd gebruikt, is je kindje toe aan zijn eerste kussen. In de Silvana Special Collectie vind je een aantal kussens die uitermate geschikt zijn voor kinderen. Dit zijn dunne kussens zodat het hoofdje van jouw kind voldoende wordt ondersteund, maar niet omhoog wordt geduwd. De Silvana Special Collectie bestaat uit de volgende kinderkussens:

Latex hoofdkussens

In de Silvana collectie vindt je latex hoofdkussens in twee modellen. De Silvana Wave heeft een golvende vorm met een lage en hoge kant zodat je kunt kiezen welke zijde het beste voor jou ligt. De Wave is er in een Soft en een Medium uitvoering.

Liever een latex kussen in een traditionele rechthoekige kussenvorm? Kies dan voor de Grando, verkrijgbaar in een Soft en Medium uitvoering.

Kussens met natuurlijke materialen

Naast synthetische hoofdkussens biedt Silvana ook een ruime keuze aan kussens gevuld met natuurlijke materialen, zoals dons, veren en kapok. Wie graag op een zacht donzen hoofdkussen ligt zal de Sonora, gevuld met 90% dons, zeker bevallen. Als je graag een stevig, veerkrachtig kussen hebt dan is de Arctica een goede optie. De vulling van 100% eendenveertjes zorgt er voor dat het kussen steviger aanvoelt dan een kussen gevuld met dons. Ook de Sunda is een steviger kussen, maar dan gevuld met kapok. Kapok staat bekend als natuurlijke vocht- en warmteregulaar waardoor dit kussen erg prettig is als je het snel warm hebt.