Zomerdekbedden van Silvana

Als de temperaturen oplopen is het ’s nachts vaak warm op de slaapkamer. Om comfortabel te slapen is het dan tijd om je warme dekbed te vervangen door een lichter exemplaar.

Wat zijn de voordelen van een zomerdekbed?

Zomerdekbedden zijn vaak lichter gevuld of gemaakt van luchtige materialen waardoor je het ’s nachts minder snel warm hebt. Met een te warm dekbed zul je met warm weer gauw liggen woelen en onrustig slapen. Met een koel zomerdekbed heb je het minder warm waardoor je comfortabel zult slapen en uitgerust wakker wordt.

Wat is het beste zomerdekbed voor mij?

Welk zomerdekbed bij jou past hangt af van verschillende factoren: heb jij een warme slaapkamer of heb je het zelf sowieso snel warm ’s nachts? Kies dan voor bijvoorbeeld een katoenen dekbed. Katoen is ademend, luchtig, goed vochtabsorberend en houdt minder warmte vast dan dons bijvoorbeeld.

Heb je een koele slaapkamer, bijvoorbeeld door het gebruik van een airco? Dan kun je ook kiezen voor een donzen dekbed. Deze zijn er in verschillende diktes. Voor de zomer kies je het best voor een zeer licht gevuld donzen dekbed.

Assortiment Silvana Zomerdekbedden

Silvana Royale Colortemp®

Slaap je ook in de zomer graag onder een zacht, superlicht donzen dekbed? Kies dan voor de Silvana Royale Colortemp® Rood, het dunste dekbed uit de Silvana Royale Colortemp® collectie. Dit luxe “Extra Light” dekbed is gevuld met 100% eendendons en heeft een fijne satijngeweven katoenen hoes waardoor het dekbed heerlijk soepel om je heen valt. Het dekbed is voorzien van het Nomite® label en is daardoor geschikt voor mensen met een allergie voor huisstofmijt. Het Downafresh® hygiëne label garandeert dat het dons zorgvuldig is gereinigd en gedroogd.

Heb je het ook in de zomer snel koud ’s nachts of heb je een koude slaapkamer, bijvoorbeeld door het gebruik van een airco, dan is de iets dikker gevulde “Light” uitvoering een heerlijk zomerdekbed voor jou: de Silvana Royale Colortemp® Oranje

Met behulp van onze online dekbedkiezer zie je welk Royale dekbed het beste bij jou past.

De Royale dekbedden zijn er in alle gangbare maten: 140x200, 140x220, 200x200, 200x220, 240x200, 240x220, 260x220.

Dons heeft de eigenschap dat het de lichaamswarmte goed vasthoudt. Het kan daarom zijn dat zelfs een dun donzen dekbed voor jou te warm is in de zomer. In dat geval is de Silvana Hawaii een betere keuze.

Silvana Hawaii

De Silvana Hawaii is een heerlijk soepel en zacht zomerdekbed, gevuld met katoenvlies. De hoes van het dekbed is ook van 100% katoen. Katoen heeft de eigenschap dat het goed ventileert en goed  vocht opneemt waardoor je in de zomer fris en comfortabel slaapt onder een dekbed met deze vulling.

De Hawaii is verkrijgbaar in de maten 140x200, 140x220, 200x220, 240x220 en 260x220.

Wil je graag persoonlijk advies? Jouw Silvana verkooppunt adviseert je graag.

Meer weten over welk dekbed perfect bij welk seizoen past? We hebben nog meer informatie beschikbaar die je kan helpen om een zorgvuldige keuze te maken. Alle informatie kan je via onderstaande links vinden.