Producten 1-6 van 44

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter
Selectie verfijnen
Categorie
Adviesprijs
-

Producten 1-6 van 44

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Silvana hoofdkussens: voor optimaal comfort

Als je eenmaal een Silvana hoofdkussen hebt uitgeprobeerd wil je nooit meer anders. Welke variant je ook kiest, je nek en hoofd worden door de unieke vorm optimaal ondersteund tijdens het slapen. Silvana maakt hoofdkussens voor elk type slaper, namelijk de rugslaper, zijslaper en buikslaper. Daarnaast zijn alle soorten kussens in diverse hardheden verkrijgbaar. Door de speciale Sanitized® behandeling blijft elk hoofdkussen hygiënisch schoon en is je beddengoed huisstofmijtwerend.

Silvana Support

Met een Silvana Support hoofdkussen haal je het klassieke, nekondersteunende kussen van Silvana in huis. Deze is verkrijgbaar in zes varianten, van extra zacht tot extra stevig. Dit kussen is geschikt voor buik-, rug- en zijslapers. Het beschikt over een speciale neksteun en is uitgevoerd met een katoenen tijk. Daardoor voelt hij altijd fris en natuurlijk aan.

Silvana Support Royale

Wie nóg luxer wil slapen kiest voor het Silvana Support Royale kussen. Dit hoofdkussen ondersteunt nek en hoofd optimaal, en voelt nóg exclusiever aan. Elk hoofdkussen is gevuld met hoogwaardig, gerecycled Nextlife® dons, bestaande uit 70% dons en 30% veertjes. Dit materiaal is schoon, hypoallergeen en is het meest duurzame vulmateriaal voor een hoofdkussen. De katoen met bamboe tijk zorgt voor een goede vochtafvoer, terwijl de neksteun de nekwervels zo ondersteunt dat deze ontspannen blijven.

Silvana Comfort

Silvana Comfort hoofdkussens zijn zeer aantrekkelijk geprijsd, maar bieden net zoveel keuze als de Silvana Support serie. Het kussen is in drie vakken verdeeld, waarvan het middelste vak wat zachter is. Zo biedt het kussen je de juiste ondersteuning, of je nu op je zij of je rug slaapt. Bovendien blijft de vulling zo mooi op zijn plaats. Ook hier heb je keuze uit zes varianten, van extra zacht tot extra stevig. Een goede optie als je wel wilt profiteren van de vele voordelen van Silvana hoofdkussens, maar niet de extra ondersteuning van een neksteun nodig hebt.

Silvana Special

Op zoek naar een lekker zacht donzen kussen, een stevig kapok kussen of misschien wel een hoofdkussen met climate control? Dan vind je jouw ideale hoofdkussen in de Silvana Special-lijn. Ook buikslapers kunnen hier terecht, namelijk voor een extra laag en zacht kussen speciaal voor buikslapers. Daarnaast zijn er ook Silvana Special kussens verkrijgbaar speciaal voor kinderen.

Hulp nodig?

Met de hoofdkussenkiezer vind je altijd het hoofdkussen dat precies bij jou past. Voor optimaal advies ga je naar één van de vele Silvana verkooppunten. De slaapadviseurs helpen je graag bij de keuze voor het juiste kussen voor jou. Probeer alle varianten uit en ga naar huis met het hoofdkussen dat het beste bij jou en jouw lichaam past.