6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter
Selectie verfijnen
Adviesprijs
-

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Silvana Comfort dekbedden

Wil je kwaliteit combineren met een scherpe prijs? Dan is de Silvana Comfort collectie echt iets voor jou. Deze dekbedden zijn gemaakt van gerecyclede synthetische vezels die je dekbed lekker licht en warm maken. Uiteraard heb je keuze uit verschillende varianten, voor warme en koele slapers. De Silvana Comfort collectie bestaat uit:

  • Silvana Comfort Rood (extra light)
  • Silvana Comfort Oranje (light)
  • Silvana Comfort Paars (medium light)
  • Silvana Comfort Blauw (medium warm)
  • Silvana Comfort Geel (warm)
  • Silvana Comfort Groen (extra warm)

Wie het snel koud krijgt kiest dus voor Silvana Comfort Geel of Groen. Heb je het juist snel warm? Kies dan voor de light-varianten. Als de één het warm heeft en de ander koud is het ook mogelijk twee eenpersoonsdekbedden aan te schaffen. Met de ruime keuze in Silvana dekbedden is het immers mogelijk het beddengoed op het individu af te stemmen.

Voor alle seizoenen

Silvana Comfort Colortemp® dekbedden zijn betaalbaar, en toch aanpasbaar. Elk dekbed beschikt over knoopsgaten. Hierdoor is het mogelijk twee dekbedden aan elkaar te bevestigen. Houd je van een licht dekbed in de zomer en warmte in de winter? En wil je voor de lente en herfst een dekbed dat daartussenin zit? Dan gebruik je in de zomer bijvoorbeeld een Silvana Comfort Rood dekbed en in de lente en herfst een Silvana Comfort Paars dekbed. Als de koude winternachten aanbreken, koppel je beide dekbedden. Zo ontstaat een extra warm winterdekbed. Onze dekbedkiezer helpt jou voor elk seizoen het ideale dekbed te vinden. 

Duurzaam beddengoed

Omdat Silvana dekbedden gemaakt worden van duurzame materialen haal je altijd verantwoord beddengoed in huis. De Comfort dekbedden zijn gecertificeerd volgens de Global Recycled Standard (GRS) wat aangeeft dat ze voldoen aan criteria op het gebied van milieu, arbeidsomstandigheden en traceerbaarheid. De dekbedden zijn wasbaar op 60 graden Celcius.

Het ideale dekbed

Silvana biedt je veel keuze op het gebied van dekbedden en hoofdkussens. Weet je niet welke variant of welk materiaal het best bij jou past? Gebruik dan de dekbeddenkiezer. Deze vraagt je naar je slaapvoorkeuren en bepaalt vervolgens welk dekbed geschikt is voor jou. De dekbeddenkiezer houdt rekening met je temperatuurvoorkeuren en eventueel aanwezige allergieën. Wil je je nieuwe dekbed uitproberen in een van onze winkels? Bij de verkooppunten geven de Slaapadviseurs je graag deskundig advies bij de keuze voor een nieuw hoofdkussen en een nieuw Silvana dekbed.