Bermuda

Een 3-kamer kussen gevuld met zachte dons en ondersteunende veertjes

Op voorraad

Bezig met laden...
  • Gratis verzending vanaf  € 75
  • Verzonden binnen 2 -3 werkdagen
  • 14 dagen bedenktijd

De Silvana Bermuda is een comfortabel, anti-allergisch 3-kamer hoofdkussen gevuld met dons en veertjes. De kern van het kussen is daarbij gevuld met witte eedenveertjes voor de stevigheid en de twee buitenzijden met witte eendendons voor de zachtheid.

De buitenkant van de Silvana Bermuda is gemaakt van hoogwaardig, ultra soepel katoen. Tevens is de Bermuda huisstofmijtwerend, door de speciale behandeling met Sanitized®.

Het hoofdkussen is ook nog eens voorzien van een schoudercontour waardoor de schouders optimaal aansluiten op het kussen.

De Sivana Bermuda is wasbaar, maar zeer lastig te drogen. Na het wassen dient het kussen meerdere malen gedroogd te worden in de droogtrommel zodat je er zeker van bent dat het tot in de kern gedroogd is. Als het kussen niet goed gedroogd wordt kan een vervelende geur ontstaan. Om deze reden raden wij het af om het kussen zelf te wassen. Het regelmatig luchten van je kussen en het wekelijks wassen van je kussensloop volstaat voor een hygiënisch kussenleven. Transpireer je meer dan gemiddeld, dan is een extra kussensloop aan te raden.

Specificaties

Tijk (hoes) 100% katoen
Materiaal neksteun n.v.t.
Vulling Boven- en onderkamer: 90% witte eendendons / Binnenkamer: 100% witte eendenveertjes
Navulbaar Nee
Wasbaar Nee
Garantie 2 jaar

Oeko-Tex®

Logo Oeko-Tex®
Bij textiel dat het STANDARD 100-label draagt, kunt u er zeker van zijn dat elk onderdeel van het artikel is getest op schadelijke stoffen en dat het artikel daarom onschadelijk is voor de menselijke gezondheid. De test wordt uitgevoerd door onafhankelijke OEKO-TEX® partnerinstituten. Bij de test wordt gekeken naar tal van gereguleerde en niet-gereguleerde stoffen, die schadelijk kunnen zijn voor de menselijke gezondheid. In veel gevallen gaan de grenswaarden voor de STANDARD 100 verder dan de nationale en internationale eisen.

Downafresh® Greenline

Logo Downafresh® Greenline
Downafresh® garandeert dat het vulmateriaal voldoet aan de hygiëne eisen van EN 12935. De Europese Norm 12935 houdt in dat het vulmateriaal zorgvuldig is gereinigd en gedroogd bij een temperatuur van ten minste 100°C. Downafresh® verenigt fabrikanten die zich houden aan de Europese gedragscode met betrekking tot dierenwelzijn.

Sanitized®

Logo Sanitized®
De Sanitized® behandeling maakt kussens schimmel- en bacterie-werend. Hierdoor kunt u altijd fris en hygiënisch slapen. De werking is bovendien extra vochtregulerend.

Nomite®

Logo Nomite®
Beddengoed met het Nomite® keurmerk biedt uitkomst aan mensen met een huisstofmijtallergie. Donzen dekbedden en kussens met het Nomite® keurmerk hebben een zeer dicht geweven tijk, die het binnendringen van huisstofmijt tegengaat. Zie voor meer informatie: www.nomite.de/nl