Comfort Blauw

Een duurzaam dekbed van gerecycled polyster, warmte: Medium Warm

Op voorraad

Bezig met laden...
  • Gratis verzending vanaf  € 75
  • Verzonden binnen 2 -3 werkdagen
  • 14 dagen bedenktijd

De Silvana Comfort Colortemp® is een luxe en duurzaam synthetisch dekbed. Zowel de tijk als de vulling zijn gemaakt van 100% gerecycled polyester.

De Comfort dekbedden zijn verkrijgbaar in zes verschillende kleuren met elk hun eigen dikte en dus warmte (het Colortemp® systeem). De Comfort Blauw is een medium warm dekbed. Het grootste gedeelte van het jaar slaap je comfortabel onder dit dekbed. Heb je het snel warm en is je huis goed geïsoleerd dan kun je hier ook in de winter comfortabel onder slapen. De dekbedden zijn voorzien van knoopsgaten waardoor alle Comfort dekbedden onderling te koppelen zijn. Op deze manier kan je zelf je ideale 4-seizoenen dekbed samenstellen.

De Silvana Comfort dekbedden zijn wasbaar op 60 graden Celsius. Het dagelijks luchten (door een raam open te zetten) en voorzichtig opschudden is echter voldoende om je dekbed fris en volumineus te houden.

Comfort Blauw

Specificaties

Uitvoering 4 - Medium Warm
Vulling 100% gerecycled polyester vezels
Vulgewicht 350 gram/m2
Tijk (hoes) 100% gerecycled polyester
Model Trapezium
Wasbaar Ja, wasbaar op 60°C
Garantie 5 jaar

Oeko-Tex®

Logo Oeko-Tex®
Bij textiel dat het STANDARD 100-label draagt, kunt u er zeker van zijn dat elk onderdeel van het artikel is getest op schadelijke stoffen en dat het artikel daarom onschadelijk is voor de menselijke gezondheid. De test wordt uitgevoerd door onafhankelijke OEKO-TEX® partnerinstituten. Bij de test wordt gekeken naar tal van gereguleerde en niet-gereguleerde stoffen, die schadelijk kunnen zijn voor de menselijke gezondheid. In veel gevallen gaan de grenswaarden voor de STANDARD 100 verder dan de nationale en internationale eisen.

GRS

Logo GRS
De Global Recycled Standard (GRS) is een internationale vrijwillige norm voor producten die bestaan uit gerecycled materiaal. Het is bedoeld voor bedrijven die het gerecyclede materiaal in hun producten willen controleren en die willen waken over de maatschappelijke, ecologische en chemische impact van de productie. Producten die voorzien zijn van het GRS label moeten daarbij voldoen aan criteria op het gebied van milieu, arbeidsomstandigheden en traceerbaarheid. Tevens moet het aandeel aan gerecycled materiaal duidelijk vermeld staan op het productlabel. De onafhankelijke certificeringsinstantie Control Union controleert de naleving van de standaard.