Comfort Groen

Een comfortabel synthetisch dekbed van gerecycled polyester, warmte: Extra Warm

Op voorraad

Bezig met laden...
  • Gratis verzending vanaf  € 75
  • Verzonden binnen 2 -3 werkdagen
  • 14 dagen bedenktijd

De Silvana Comfort Colortemp® is een luxe en duurzaam synthetisch dekbed. Zowel de tijk als de vulling zijn gemaakt van 100% gerecycled polyester.

De Comfort dekbedden zijn verkrijgbaar in zes verschillende kleuren met elk hun eigen dikte en dus warmte (het Colortemp® systeem). De Comfort Groen is het warmste dekbed. Uitermate geschikt voor de koudste winternachten of als je erg gevoelig bent voor kou. De dekbedden zijn voorzien van knoopsgaten waardoor alle Comfort dekbedden onderling te koppelen zijn. Op deze manier kan je zelf je ideale 4-seizoenen dekbed samenstellen.

De Silvana Comfort dekbedden zijn wasbaar op 60 graden Celsius. Het dagelijks luchten (door een raam open te zetten) en voorzichtig opschudden is echter voldoende om je dekbed fris en volumineus te houden.

Comfort Groen

Specificaties

Uitvoering 6 - Extra Warm
Vulling 100% gerecycled polyester vezels
Vulgewicht 500 gram/m2
Tijk (hoes) 100% gerecycled polyester
Model Trapezium
Wasbaar Wasbaar tot 60 ⁰C
Garantie 5 jaar

Oeko-Tex®

Logo Oeko-Tex®
Bij textiel dat het STANDARD 100-label draagt, kunt u er zeker van zijn dat elk onderdeel van het artikel is getest op schadelijke stoffen en dat het artikel daarom onschadelijk is voor de menselijke gezondheid. De test wordt uitgevoerd door onafhankelijke OEKO-TEX® partnerinstituten. Bij de test wordt gekeken naar tal van gereguleerde en niet-gereguleerde stoffen, die schadelijk kunnen zijn voor de menselijke gezondheid. In veel gevallen gaan de grenswaarden voor de STANDARD 100 verder dan de nationale en internationale eisen.

GRS

Logo GRS
De Global Recycled Standard (GRS) is een internationale vrijwillige norm voor producten die bestaan uit gerecycled materiaal. Het is bedoeld voor bedrijven die het gerecyclede materiaal in hun producten willen controleren en die willen waken over de maatschappelijke, ecologische en chemische impact van de productie. Producten die voorzien zijn van het GRS label moeten daarbij voldoen aan criteria op het gebied van milieu, arbeidsomstandigheden en traceerbaarheid. Tevens moet het aandeel aan gerecycled materiaal duidelijk vermeld staan op het productlabel. De onafhankelijke certificeringsinstantie Control Union controleert de naleving van de standaard.