Support Blauw

Hét bekende neksteunkussen in de stevigheid "Beetje stevig".

Op voorraad

Bezig met laden...
  • Gratis verzending vanaf  € 75
  • Verzonden binnen 2 -3 werkdagen
  • 14 dagen bedenktijd

De Silvana Support Blauw (voorheen "Support Fluorine") is iets steviger dan de Paarse uitvoering. De Support Blauw is daarmee uitermate geschikt voor als je op een normaal matras slaapt en gemiddeld tot groter dan gemiddeld van postuur bent.

De bovenvakken van het kussen zijn gevuld met Comforel®: een vulling van hoogwaardige en zeer zachte synthetische vezelbolletjes. Door middel van een ritssluiting kan de vulling naar eigen wens gedoseerd worden.

De tijk (hoes) van de Support kussens is gemaakt van 100% hoogwaardige katoen en is speciaal behandeld tegen huisstofmijt met Sanitized®. Hierdoor is het kussen zeer geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Tevens maakt de Sanitized® behandeling het kussen schimmel- en bacteriewerend.

De Support Blauw heeft een neksteun van Vita Talalay latex®. Deze hoogwaardige latex is soepeler en beter ventilerend dan gewone latex. De nekinkeping volgt het hoofd en de nek soepel waardoor de nekwervels altijd ontspannen liggen.

Je kunt dit kussen wassen op 60 graden Celsius. Verwijder voor het wassen eerst de neksteun. We adviseren om onder het gewone kussensloop een beschermende molton sloop te gebruiken. Deze houdt het kussen langer schoon en in goede conditie.

Specificaties

Tijk (hoes) 100% katoen
Materiaal neksteun Vita Talalay® latex
Vulling Comforel®
Navulbaar Ja
Wasbaar Wasbaar tot 60 ⁰C (neksteun verwijderen)
Garantie 2 jaar

Oeko-Tex®

Logo Oeko-Tex®
Bij textiel dat het STANDARD 100-label draagt, kunt u er zeker van zijn dat elk onderdeel van het artikel is getest op schadelijke stoffen en dat het artikel daarom onschadelijk is voor de menselijke gezondheid. De test wordt uitgevoerd door onafhankelijke OEKO-TEX® partnerinstituten. Bij de test wordt gekeken naar tal van gereguleerde en niet-gereguleerde stoffen, die schadelijk kunnen zijn voor de menselijke gezondheid. In veel gevallen gaan de grenswaarden voor de STANDARD 100 verder dan de nationale en internationale eisen.

Sanitized®

Logo Sanitized®
De Sanitized® behandeling maakt kussens schimmel- en bacterie-werend. Hierdoor kunt u altijd fris en hygiënisch slapen. De werking is bovendien extra vochtregulerend.