Game
Game
Zacht
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Stevig
Silvana Special

Game

Een super hygiënisch hoofdkussen, dat wasbaar is op wel 95 graden Celsius
Afmeting Art.nr. Adviesprijs
60 x 60 cm 282230
€ 59,95
Adviesprijs € 59,95
Op voorraad
SKU
282230-c
Product informatie

De Silvana Game is het enige kussen uit de Silvana collectie met een vulling die wasbaar is op 95 graden Celsius. Het kussen is daarmee uitermate geschikt voor een grondige wasbeurt op hogere temperaturen. Daarnaast is de Silvana Game behandeld met Sanitized®. Hierdoor is het kussen huisstofmijtwerend. Ook voor het slaapcomfort kies je voor de Silvana Game. Het kussen is namelijk voorzien van een nekinkeping met schoudercontour. Hierdoor volgt het kussen het hoofd en de nek soepel en zul je nooit in een onplezierige houding liggen. Mocht je de dikte van het kussen willen aanpassen, dan kan dit eenvoudig door middel van de ritsluiting aan de bovenkant van het kussen.

 
https://www.silvana.nl/media/catalog/product/cache/9afe64ffc03f6a0c5b8b0a062bb3b31a/g/a/game_720_540_s_1.png

Keurmerken

Logo Oeko-Tex®

Bij textiel dat het STANDARD 100-label draagt, kunt u er zeker van zijn dat elk onderdeel van het artikel is getest op schadelijke stoffen en dat het artikel daarom onschadelijk is voor de menselijke gezondheid. De test wordt uitgevoerd door onafhankelijke OEKO-TEX® partnerinstituten. Bij de test wordt gekeken naar tal van gereguleerde en niet-gereguleerde stoffen, die schadelijk kunnen zijn voor de menselijke gezondheid. In veel gevallen gaan de grenswaarden voor de STANDARD 100 verder dan de nationale en internationale eisen.

Logo Sanitized®

De Sanitized® behandeling maakt kussens schimmel- en bacterie-werend. Hierdoor kunt u altijd fris en hygiënisch slapen. De werking is bovendien extra vochtregulerend.

Specificaties
Tijk (hoes) 100% katoen
Materiaal neksteun n.v.t.
Vulling Dacron® 95
Navulbaar Ja
Wasbaar Ja, wasbaar op 95°C
Garantie 1 jaar (2 jaar na registratie)