Support Rood

Hét bekende neksteunkussen | Extra Zacht

Op voorraad

Bezig met laden...
  • Gratis verzending vanaf  € 75
  • Verzonden binnen 2 -3 werkdagen
  • 14 dagen bedenktijd

De Silvana Support Rood (voorheen "Support Grenat") is de zachtste en dunste variant uit de Silvana Support collectie. Met name geschikt voor als je op een uiterst zacht matras slaapt en kleiner dan gemiddeld van postuur bent. Tevens is de Support Rood het beste alternatief voor de buikslaper. Deze slaaphouding wordt echter niet aangeraden, vanwege de spanning op de nekwervels.

De bovenvakken van de Support Rood zijn gevuld met Comforel® Soft. Dit zijn hoogwaardige en zeer zachte synthetische vezelbolletjes. Door middel van de ritssluiting aan de bovenkant van het kussen is de vulling eenvoudig te doseren.

De buitenkant is van 100% katoen en is behandeld met Sanitized®. Hierdoor is het kussen huisstofmijtwerend en geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Tevens maakt de Sanitized® behandeling het kussen schimmel- en bacteriewerend.

De neksteun van de Support Rood is gemaakt van extra zachte Vita Talalay® latex. Deze hoogwaardige latex is soepeler en beter ventilerend dan gewone latex. Bovendien draagt de schoudercontour bij aan optimale aansluiting van de schouders op het kussen.

Zo gaat jouw kussen het langst mee

  • Schud jouw kussen dagelijks op en laat het geregeld luchten.
  • Gebruik een molton sloop onder je gewone kussensloop. De molton neemt veel (transpiratie-)vocht op, zodat jouw kussen fris en in goede conditie blijft. Was beide slopen wekelijks.
  • De Support Rood kan gewassen worden op max. 60⁰ C. Voor het wassen dient de neksteun verwijderd te worden. Was het kussen alleen indien noodzakelijk.

Welk molton sloop past om mijn kussen?

Silvana heeft voor elke uitvoering van de Support kussens een eigen molton sloop in het assortiment. Deze passen perfect om jouw kussen.

Voor de Support Rood in de maten 60 x 70 cm en 60 x 60 cm kies je de molton met schoudercontour 60 x 70 in de uitvoering "kussen Rood".

Heb jij de kortere Support Rood in de maat 50 x 70? Dan kies je de molton met schoudercontour 50 x 70 in de uitvoering "kussen Rood".

Specificaties

Tijk (hoes) 100% katoen
Materiaal neksteun Vita Talalay® latex
Vulling Comforel® Soft (synthetische vezelbolletjes)
Navulbaar Ja
Wasbaar Wasbaar tot 60 ⁰C (neksteun verwijderen)
Garantie 2 jaar

Oeko-Tex®

Logo Oeko-Tex®
Bij textiel dat het STANDARD 100-label draagt, kunt u er zeker van zijn dat elk onderdeel van het artikel is getest op schadelijke stoffen en dat het artikel daarom onschadelijk is voor de menselijke gezondheid. De test wordt uitgevoerd door onafhankelijke OEKO-TEX® partnerinstituten. Bij de test wordt gekeken naar tal van gereguleerde en niet-gereguleerde stoffen, die schadelijk kunnen zijn voor de menselijke gezondheid. In veel gevallen gaan de grenswaarden voor de STANDARD 100 verder dan de nationale en internationale eisen.

Sanitized®

Logo Sanitized®
De Sanitized® behandeling maakt kussens schimmel- en bacterie-werend. Hierdoor kunt u altijd fris en hygiënisch slapen. De werking is bovendien extra vochtregulerend.