Support Rood

Hét bekende neksteunkussen in de stevigheid "Extra Zacht".

Op voorraad

Bezig met laden...
  • Gratis verzending vanaf  € 75
  • Verzonden binnen 2 -3 werkdagen
  • 14 dagen bedenktijd

De Silvana Support Rood (voorheen "Support Grenat") is de zachtste en dunste variant uit de Silvana Support collectie. Met name geschikt voor als je op een uiterst zacht matras slaapt en kleiner dan gemiddeld van postuur bent. Tevens is de Support Rood het beste alternatief voor de buikslaper. Deze slaaphouding wordt echter niet aangeraden, vanwege de spanning op de nekwervels.

De bovenvakken van de Support Rood zijn gevuld met Comforel® Soft. Dit zijn hoogwaardige en zeer zachte synthetische vezelbolletjes. Door middel van de ritssluiting aan de bovenkant van het kussen is de vulling eenvoudig te doseren.

De buitenkant is van 100% katoen en is behandeld met Sanitized®. Hierdoor is het kussen huisstofmijtwerend en geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Tevens maakt de Sanitized® behandeling het kussen schimmel- en bacteriewerend.

De neksteun van de Support Rood is gemaakt van extra zachte Vita Talalay® latex. Deze hoogwaardige latex is soepeler en beter ventilerend dan gewone latex. Bovendien draagt de schoudercontour bij aan optimale aansluiting van de schouders op het kussen.

Het kussen is wasbaar op 60 graden Celsius, maar was een hoofdkussen alleen indien noodzakelijk. Verwijder voor het wassen eerst de neksteun. Je houdt jouw kussen langer fris en in goede conditie door het te beschermen met een moltonsloop onder je gewone kussensloop. Was beide kussenslopen wekelijks uit.

Specificaties

Tijk (hoes) 100% katoen
Materiaal neksteun Vita Talalay® latex
Vulling Comforel Soft
Navulbaar Ja
Wasbaar Wasbaar tot 60 ⁰C (neksteun verwijderen)
Garantie 2 jaar

Oeko-Tex®

Logo Oeko-Tex®
Bij textiel dat het STANDARD 100-label draagt, kunt u er zeker van zijn dat elk onderdeel van het artikel is getest op schadelijke stoffen en dat het artikel daarom onschadelijk is voor de menselijke gezondheid. De test wordt uitgevoerd door onafhankelijke OEKO-TEX® partnerinstituten. Bij de test wordt gekeken naar tal van gereguleerde en niet-gereguleerde stoffen, die schadelijk kunnen zijn voor de menselijke gezondheid. In veel gevallen gaan de grenswaarden voor de STANDARD 100 verder dan de nationale en internationale eisen.

Sanitized®

Logo Sanitized®
De Sanitized® behandeling maakt kussens schimmel- en bacterie-werend. Hierdoor kunt u altijd fris en hygiënisch slapen. De werking is bovendien extra vochtregulerend.