Waarom een kussen of dekbed van Silvana?
 

Producten op maat

Omdat elk persoon uniek is, verlangt ieder persoon een product op maat. Silvana doet er daarom alles aan om haar producten nog beter aan te laten sluiten bij deze individuele wensen.

 

De beste nachtrust

Silvana gelooft dat met een persoonlijke kussen- en dekbedkeuze iedereen lekker kan slapen en daardoor de dag vol nieuwe energie kan beginnen.

 

De allerbeste materialen

Voor welk Silvana kussen of dekbed je ook kiest, één ding is zeker: ze zijn stuk voor stuk gemaakt van de allerbeste materialen voor langdurig slaapplezier.

 

Vind een Silvana Verkooppunt in de buurt

Proefslapen

Silvana Support thuis uitproberen?

Bij onze verkooppunten die het Silvana Support Proefslapen aanbieden kun je vrijblijvend een Support kussen lenen en thuis uitproberen.

Proefslapen
Zoek een winkel

Silvana hoofdkussens en dekbedden

Uitgerust wakker worden zonder nek- of rugklachten, zorgt ervoor dat je ook overdag lekker in je vel zit. Goed slapen doe je met hoogwaardig beddengoed van Silvana. Silvana hoofdkussens en dekbedden garanderen namelijk een goede nachtrust. Elk kussen is verkrijgbaar in diverse diktes en materialen. Zo ondersteunen Silvana hoofdkussens je optimaal. Ben je een buikslaper, of juist rug- of zijslaper? Silvana heeft het juiste hoofdkussen voor elke slaappositie. Dat geldt ook voor de dekbedden, die in diverse varianten verkrijgbaar zijn. Kies voor een warm donzen dekbed, een koel zomerdekbed of een voordelig luxe dekbed van gerecyclede materialen. Bovendien heb je ruime keuze in accessoires.Gebruik een Silvana molton om je kussen lang fris te houden of vul je kussen op met navulling. Zo gaat je nieuwe beddengoed nog langer mee. Zo is Silvana beddengoed niet alleen een comfortabele, maar ook een duurzame keuze!

Verantwoord dons

Alle dons die gebruikt wordt voor het maken van Silvana hoofdkussens en dekbedden is DOWNPASS gecertificeerd. DOWNPASS certificering garandeert dat dons verantwoord is geproduceerd en verwerkt. Bovendien is het materiaal altijd traceerbaar, zodat er een transparante keten ontstaat. Dat betekent dat je met een gerust hart nieuw beddengoed kunt aanschaffen. Producten met Nextlife® dons bevatten hoogwaardig gerecycled dons. Hierbij is een anderer certificering van toepassing, namelijk de GRS (Global Recycled Standard). Liever geen donzen dekbed? Dan heb je ook keuze uit diverse dekbedden waarin synthetisch materiaal verwerkt is. Welke variant je ook kiest, je kiest altijd voor topkwaliteit wanneer je kiest voor Silvana beddengoed.

Online beddengoed bestellen

Je koopt Silvana hoofdkussens en dekbedden eenvoudig via één van onze vele fysieke of online verkooppunten. Onze handige dekbedkiezer helpt jou gemakkelijk je ideale dekbed uit te zoeken. De dekbedkiezer houdt namelijk rekening met al jouw voorkeuren en behoeften. Zo vragen we bijvoorbeeld of je het snel koud hebt en of je allergisch bent voor huisstofmijt. Zo kunnen we je het best adviseren over het perfecte dekbed. Hetzelfde geldt voor hoofdkussens: daarvoor gebruik je de kussenkiezer. Silvana hoofdkussens zijn verkrijgbaar in diverse varianten en materialen. Met onze handige keuzehulp vind je online altijd het juiste dekbed en hoofdkussen voor jou en je gezin. In de Silvana collectie vind je o.a. kinderkussens, kussens voor buikslapers of hoofdkussens en dekbedden voor gezinsleden met een huisstofmijtallergie. Is jouw hoofdkussen door het gebruik wat zachter geworden? Vul deze dan bij met het type vulmateriaal dat bij jouw kussen past en vervang eventueel de neksteun.

De allerbeste manier om uit te vinden of een hoofdkussen bij jou past is door ons beddengoed in het echt te voelen en te proberen. Kom langs bij een van onze verkooppunten voor een advies op maat. Zij helpen je graag aan je ideale hoofdkussen en dekbed.