Silvana Royale Colortemp® partnerdekbed

 

Over het dekbed

De Silvana Royale Colortemp® is het donzen dekbed voor als het net iets luxer en mooier mag. Het dekbed is uitermate comfortabel en gevuld met 100% hoogwaardige eendendons. De hoes van het dekbed is daarnaast gemaakt van fijne satijngeweven katoen waardoor het heerlijk soepel om je heen valt.

Het Nomite® label geeft aan dat het dekbed geschikt is voor mensen met een huisstofmijt allergie. Met het Downafresh® hygiëne label wordt gegarandeerd dat het dons zorgvuldig is gereinigd en gedroogd.

 

Wat houdt Colortemp® in?

Traditioneel zijn dekbedden er in vier warmteklassen. De Colortemp® dekbedden wijken daarvan af; om het aanbod dekbedden nog beter op de individuele wensen af te stemmen zijn de Silvana Royale Colortemp® dekbedden beschikbaar in wel zes verschillende uitvoeringen, van Extra Light t/m Extra Warm. Elke uitvoering, ofwel warmte, is te herkennen aan zijn eigen kleur, van Extra Light (Rood) t/m Extra Warm (Groen).

 

Gepersonaliseerd partnerdekbed

Dankzij de uitgebreide serie van wel zes uitvoeringen kun jij dus jouw ideale warmte kiezen. Maar wat voor jou te koud is, kan je partner veel te warm vinden. Is dat bij jullie ook het geval en slaap je wel graag samen onder één dekbed? Dan is het Silvana Royale Colortemp® partnerdekbed perfect voor jullie.

 

Hoe werkt het?

- Kies in de winkel, of met behulp van onze online dekbedkiezer, allebei je eigen favoriet uit de serie van zes uitvoeringen. Degene die het snel koud heeft kiest bijvoorbeeld voor Geel (Warm) en de ander, die het snel warm heeft Oranje (Light).

- Wij vullen de ene helft van het dekbed met het vulgewicht van de Royale Colortemp® Geel en de andere helft met het vulgewicht van het Royale Colortemp® Oranje dekbed. Zo creëren we één dekbed met een warmere en koelere helft.

- Aan beide kanten van het dekbed komt een hoeklabel dat correspondeert met de gekozen warmte, zodat je makkelijk ziet welke kant voor wie is.

- Het partnerdekbed is uitsluitend beschikbaar in de afmeting 240 x 220 cm.

 

Wat zijn de kosten?

De prijs van het warmste van de twee dekbedden wordt gehanteerd. Hebben jullie dus een partnerdekbed bestaande uit Oranje (Light) en Geel (Warm), dan wordt de prijs aangehouden van de Silvana Royale Colortemp® Geel in de maat 240 x 220 cm.