Silvana Support Proefslapen

Probeer de Silvana Support neksteunkussens vrijblijvend thuis uit! Bij een groot aantal verkooppunten in Nederland en België is het mogelijk om een kussen te lenen en thuis te proberen of Silvana Support jou bevalt.

Let op: wegens de huidige situatie rondom Covid-19 kan het zijn dat een winkel tijdelijk geen kussens uitleent. Vraag jouw Proefslapen punt of er momenteel mogelijkheden zijn.

Silvana Support Proefslapen dealers

Wil je weten waar je bij jou in de buurt een Silvana Support kussen kunt lenen? Bij elke winkel op onze verkooppunten pagina staat aangegeven of ze de Proefslapen service wel of niet aanbieden.

Wat is voor mij een goed hoofdkussen bij nekklachten?

De keuze voor een hoofdkussen is heel persoonlijk en hangt af van verschillende factoren: wat is je slaaphouding, je postuur, lengte en hoe stevig is jouw matras? De Silvana Support serie is beschikbaar in 6 verschillende stevigheden en in een standaard en verkorte versie, zodat er voor iedereen een passend kussen is.

De voordelen van proefslapen

Uiteraard kan de online kussenkiezer je helpen bij jouw keuze en kan de slaapspeciaalzaak je goed adviseren. Toch kan het gebeuren dat een kussen dat in de winkel heerlijk lijkt te liggen, na een nacht toch niet het juiste kussen voor jou blijkt te zijn. Een goed hoofdkussen verschilt per persoon en ligt echt aan jouw persoonlijke situatie. Het voordeel van proefslapen is dat je het kussen op jouw eigen matras kunt proberen. Zo ontdek je of het hoofdkussen echt bij jouw persoonlijke situatie past.

Probeer Silvana Support vrijblijvend thuis

De allerbeste manier om er achter te komen of een hoofdkussen bij je past, is dan ook door thuis een nacht in je eigen bed op het kussen te slapen.

Daarom biedt Silvana in samenwerking met een groot aantal Silvana verkooppunten het Silvana Support Proefslapen. Bij de deelnemende verkooppunten kun je vrijblijvend een kussen lenen om thuis te proberen. Ligt het niet goed? Dan kun je een ander kussen uitproberen om te testen of dat beter bij jou past. Op deze manier voorkom je dat je een kussen aanschaft dat achteraf niet geschikt voor jou blijkt te zijn.