Rebound
Rebound
Zacht
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Stevig
Silvana Special

Rebound

Houd je van een soepel en zacht hoofdkussen dat net zo aanvoelt als dons? Dan brengt de Silvana Rebound uitkomst.
Afmeting Art.nr. Adviesprijs
60 x 70 cm 282025
€ 79,95
60 x 60 cm 282225
€ 79,95
Adviesprijs € 79,95
Op voorraad
SKU
282025-c
Product informatie
De Silvana Rebound is een synthetisch kussen dat net zo aanvoelt als dons. Het kussen is namelijk gevuld met Comforel® Soft. Dit is het meest zachte en ondersteunende synthetische vezelbolletje dat er bestaat. Bovendien is de Silvana Rebound voorzien van een nekinkeping met schoudercontour. Hierdoor sluiten de schouders optimaal aan op het kussen en lig je altijd in de perfecte lighouding. De buitenkant van de Silvana Rebound is gemaakt van 100% hoogwaardig en ultra soepel katoen. Door de behandeling met Sanitized® worden schimmel en bacteriën geweerd en dringt huisstofmijt het kussen niet binnen. Wil je de hardheid van het kussen aanpassen? Dan kan dit eenvoudig door middel van de ritsluiting. De Silvana Rebound is tevens wasbaar op 60 graden Celsius.
https://www.silvana.nl/media/catalog/product/cache/9afe64ffc03f6a0c5b8b0a062bb3b31a/2/8/282025_base_anti-allergisch_rebound_schuin.png

Keurmerken

Logo Oeko-Tex®

Bij textiel dat het STANDARD 100-label draagt, kunt u er zeker van zijn dat elk onderdeel van het artikel is getest op schadelijke stoffen en dat het artikel daarom onschadelijk is voor de menselijke gezondheid. De test wordt uitgevoerd door onafhankelijke OEKO-TEX® partnerinstituten. Bij de test wordt gekeken naar tal van gereguleerde en niet-gereguleerde stoffen, die schadelijk kunnen zijn voor de menselijke gezondheid. In veel gevallen gaan de grenswaarden voor de STANDARD 100 verder dan de nationale en internationale eisen.

Logo Sanitized®

De Sanitized® behandeling maakt kussens schimmel- en bacterie-werend. Hierdoor kunt u altijd fris en hygiënisch slapen. De werking is bovendien extra vochtregulerend.

Specificaties
Tijk (hoes) 100% katoen
Materiaal neksteun n.v.t.
Vulling Comforel® Soft
Navulbaar Ja
Wasbaar Ja, wasbaar op 60°C
Garantie 2 jaar