Relax Medium
Relax Medium
Zacht
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Stevig
Silvana Special

Relax Medium

Zacht en heerlijk veerkrachtig kussen met ingebouwde neksteun
Afmeting Art.nr. Adviesprijs
60 x 70 cm 287015
€ 69,95
60 x 60 cm 287215
€ 69,95
Adviesprijs € 69,95
Op voorraad
SKU
287015-c
Product informatie

De Silvana Relax Medium is een zacht, hypo-allergeen kussen met milieuvriendelijke eCO2 vulling en een slim geïntegreerde neksteun. De buitenkant van de Relax Medium bestaat uit 100% fijne katoen. Door de Sanitized® behandeling is het kussen schimmel- bacterie- en huisstofmijtwerend. Hierdoor kun je altijd fris en hygiënisch slapen. De vulling bestaat uit een mix van synthetische bolletjes en Vita Talalay latex sticks met een zeer open structuur voor een nog betere ventilatie en vochtregulatie. De Sivana Relax Medium is niet wasbaar. Het regelmatig luchten van je kussen en het wekelijks wassen van je kussensloop volstaat echter voor een hygiënisch kussenleven. Transpireer je meer dan gemiddeld, dan is een extra kussensloop aan te raden.

https://www.silvana.nl/media/catalog/product/cache/9afe64ffc03f6a0c5b8b0a062bb3b31a/2/8/287015_base_ondersteunend_relax-medium_schuin_1.png

Keurmerken

Logo Oeko-Tex®

Bij textiel dat het STANDARD 100-label draagt, kunt u er zeker van zijn dat elk onderdeel van het artikel is getest op schadelijke stoffen en dat het artikel daarom onschadelijk is voor de menselijke gezondheid. De test wordt uitgevoerd door onafhankelijke OEKO-TEX® partnerinstituten. Bij de test wordt gekeken naar tal van gereguleerde en niet-gereguleerde stoffen, die schadelijk kunnen zijn voor de menselijke gezondheid. In veel gevallen gaan de grenswaarden voor de STANDARD 100 verder dan de nationale en internationale eisen.

Logo Sanitized®

De Sanitized® behandeling maakt kussens schimmel- en bacterie-werend. Hierdoor kunt u altijd fris en hygiënisch slapen. De werking is bovendien extra vochtregulerend.

Specificaties
Tijk (hoes) 100% katoen
Materiaal neksteun Polyether (rond)
Vulling Slaapbolletjes en Vita Talalay® latex sticks
Navulbaar Ja
Wasbaar Nee
Garantie 1 jaar (2 jaar na registratie)