Saphir
Saphir
Zacht
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Stevig
Silvana Support

Saphir

Hét bekende neksteunkussen in de stevigheid "Zacht".

Afmeting Art.nr. Adviesprijs
60 x 70 cm 281055
€ 119,95
50 x 70 cm 281155
€ 119,95
60 x 60 cm 281255
€ 119,95
Adviesprijs € 119,95
Op voorraad
SKU
281055-c
Product informatie

De Silvana Support Saphir is het op één na zachtste kussen uit de Silvana Support collectie. Het kussen is uitermate geschikt voor het gebruik op een zacht matras en wanneer je niet al te groot van postuur bent.

De bovenvakken van de Saphir zijn gevuld met Comforel® Eco2. Dit is een milieuvriendelijk, opschudbaar en ondersteunend vezelbolletje gemaakt van gerecycled PET materiaal. Door middel van een ritssluiting kan de vulling gedoseerd worden. Zo kun je de stevigheid van het kussen eenvoudig aan te passen.

De buitenkant van de Saphir is van 100% hoogwaardige katoen en behandeld met Sanitized®. Hierdoor is het kussen schimmel-, bacterie- en huisstofmijtwerend.

De neksteun van de Saphir is gemaakt van zachte Vita Talalay® latex. Deze hoogwaardige latex is soepeler en beter ventilerend dan gewone latex. Daarnaast zorgt de nekinkeping ervoor dat het kussen de nek en het hoofd soepel volgt.

De Silvana Support Saphir is wasbaar op 60 graden Celsius. De neksteun dient voor het wassen verwijderd te worden. Was het kussen alleen als dit noodzakelijk is. Om het kussen lang fris en in goede conditie te houden adviseren we om een molton sloop te gebruiken onder het gewone kussensloop.

 
https://www.silvana.nl/media/catalog/product/cache/9afe64ffc03f6a0c5b8b0a062bb3b31a/_/s/_saphir.jpg

Keurmerken

Logo Oeko-Tex®

Bij textiel dat het STANDARD 100-label draagt, kunt u er zeker van zijn dat elk onderdeel van het artikel is getest op schadelijke stoffen en dat het artikel daarom onschadelijk is voor de menselijke gezondheid. De test wordt uitgevoerd door onafhankelijke OEKO-TEX® partnerinstituten. Bij de test wordt gekeken naar tal van gereguleerde en niet-gereguleerde stoffen, die schadelijk kunnen zijn voor de menselijke gezondheid. In veel gevallen gaan de grenswaarden voor de STANDARD 100 verder dan de nationale en internationale eisen.

Logo Sanitized®

De Sanitized® behandeling maakt kussens schimmel- en bacterie-werend. Hierdoor kunt u altijd fris en hygiënisch slapen. De werking is bovendien extra vochtregulerend.

Specificaties
Tijk (hoes) 100% katoen
Materiaal neksteun Vita Talalay® latex
Vulling Comforel® Eco2
Navulbaar Ja
Wasbaar Ja, wasbaar op 60°C (exclusief neksteun)
Garantie 2 jaar