Dekbed van 200 x 200 cm kopen

Bij Silvana ben je aan het goede adres voor een dekbed voor een twijfelaar of tweepersoonsbed. Wij hebben zowel polyester als donzen dekbedden van 200 x 200 cm in ons assortiment. Lees hieronder meer over onze verschillende soorten dekbedden, de materialen die wij gebruiken en voor welk bed een dekbed van 200 x 200 cm geschikt is.

Op zoek naar een dekbed van 200 x 200 cm?

Een dekbed van 200 x 200 cm is bij Silvana beschikbaar in onze drie collecties: Silvana Royale, Comfort en Special. Dekbedden uit de Royale en Special collectie zijn gemaakt van 100 tot 90% dons. Het dons dat wij voor onze dekbedden gebruiken is DOWNPASS-gecertificeerd, wat betekent dat het op een verantwoorde wijze is verkregen. Een donzen dekbed van 200 x 200 cm uit een van deze collecties is bovendien voorzien van een Nomite label en een Downafresh hygiëne label. Dit betekent dat het dekbed geschikt is voor mensen met een huisstofmijtallergie, en dat de donsvulling op een hygiënische wijze is gereinigd en gedroogd. Daarnaast kun je ook kiezen voor een dekbed van 200 x 200 cm uit de Comfort collectie. Dekbedden uit deze serie zijn gemaakt van 100% gerecycled polyester.

Voor welke afmeting bed is een dekbed van 200 x 200 cm geschikt?

De regel is dat je bij het uitkiezen van een dekbed minstens 60 cm moet optellen bij de breedte van je bed. Een dekbed van 200 x 200 cm is daarom geschikt voor een twijfelaar van 120 cm of een tweepersoonsbed van 140 cm breed. Qua lengte is een dekbed geschikt voor een bed dat even lang is. Een dekbed van 200 x 200 cm past dus op een bed van 200 cm lang.

200 x 200 cm dekbedden van Silvana

Bij Silvana geloven wij in maatwerk en een persoonlijke aanpak. Je zult pas echt heerlijk slapen in een bed dat volledig is afgestemd op jouw persoonlijke wensen en gewoontes. Met onze Dekbedkiezer kom je al een heel eind: hiermee kunnen wij onder andere bepalen hoe warm je dekbed moet zijn, op basis van de gemiddelde temperatuur in je slaapkamer. De warmte van onze dekbedden geven wij aan met kleurcategorieën. Daarbij staat rood voor extra licht en groen voor extra warm. Heb jij het snel koud ’s nachts? Dan is een dekbed van 200 x 200 cm in de categorie geel of groen ideaal om je warm te houden.

Heb je vragen over het juiste dekbed voor jou, of wil je een van onze 200 x 200 cm dekbedden eens in het echt uitproberen? Onze slaapadviseurs ontvangen je graag bij een van onze verkooppunten. Daar bepalen zij samen met jou wat het ideale dekbed is om jou de perfecte nachtrust te bezorgen. Bij Silvana werken we met kwalitatief hoogwaardige materialen die makkelijk schoon te maken zijn. Tip van ons: is je dekbed van 200 x 200 cm te groot voor de wasmachine? Breng hem dan eens in de paar jaar naar de stomerij. Verder is het belangrijk om jouw dekbed dagelijks licht op te schudden en af en toe te laten luchten. Zo heb je nog jaren slaapplezier van je nieuwe dekbed.

Meer weten?

Meer weten over welke afmeting dekbed bij jouw situatie past? We hebben nog meer informatie beschikbaar die je kan helpen om een zorgvuldige keuze te maken. Alle informatie kan je via onderstaande links vinden.