Op zoek naar een nieuw eenpersoonsdekbed?

Een eenpersoonsdekbed kun je zowel op een eenpersoonsbed als een tweepersoonsbed gebruiken. Je voorziet het smalle bed in de logeerkamer bijvoorbeeld van een eenpersoonsdekbed, of het bed van je kinderen. Tegelijkertijd kun je ook een eenpersoonsdekbed gebruiken op een tweepersoonsbed. Dat is een handige oplossing als je een onrustige slaper bent en je je partner niet steeds wilt wekken, of als je liever warm slaapt en je partner het juist snel warm heeft. Maar waar moet je op letten bij het kopen van een nieuw dekbed? 

Keuze in eenpersoonsdekbedden

Silvana eenpersoonsdekbedden zijn verkrijgbaar in allerlei varianten en maten. Silvana heeft drie collecties dekbedden ontwikkeld:

Silvana Royale Colortemp ® is de meest luxe variant, welke is gevuld met 100% eendendons. Silvana Comfort Colortemp® combineert kwaliteit met een lage prijs. Deze dekbedden zijn gemaakt van gerecyclede, synthetische stoffen. Silvana Royale en Silvana Comfort Colortemp® dekbedden zijn verkrijgbaar in wel zes varianten, variërend van extra koel tot extra warm. Bij elk type heb je keuze uit een regulier eenpersoons formaat, dat wil zeggen 140 x 200 cm of 140 x 220 cm, maar kun je ook voor een grotere variant kiezen.

Daarnaast vind je een katoenen zomerdekbed in de collectie ‘Special’ dekbedden. Ideaal voor de warmste zomernachten. Of je kiest voor een speciaal temperatuurregulerend donzen dekbed. Dat werkt goed als je een schommelende lichaamstemperatuur hebt.

Vierseizoenen eenpersoonsdekbed

Wist je dat je Silvana Colortemp® dekbedden op nog meer manieren kunt combineren? Elk dekbed beschikt over knopen en knoopsgaten. Hierdoor kun je de dekbedden moeiteloos aan elkaar bevestigen. Slaap je bijvoorbeeld in de zomer onder een Silvana Royale Rood dekbed en in de lente en herfst onder een Silvana Royale Paars dekbed? Dan kun je voor de koudste winternachten beide dekbedden eenvoudig aan elkaar bevestigen zodat een extra warm winterdekbed ontstaat. Zo slaap je elk seizoen comfortabel.

Eenpersoonsdekbedden helemaal op jou afgestemd

Omdat Silvana zoveel keuze biedt kun je altijd een eenpersoons dekbed uitkiezen dat exact bij jou past. Zijn jij en je partner niet gelukkig met één dekbed? Heeft de een het altijd warm en heeft de ander het koud? Kies dan voor een op jou afgestemd dekbed, zoals een warm eenpersoons Silvana Royale Groen dekbed, terwijl de ander koeler slaapt onder een Silvana Royale Oranje dekbed. De dekbeddenkiezer invullen geeft je direct duidelijkheid over het dekbed dat geschikt is voor jou. Vul ‘m in, of kom langs bij een van de verkooppunten van Silvana*!

*Niet alle verkooppunten hebben de dekbedden in hun collectie

Meer weten over welke afmeting dekbed bij jouw situatie past? We hebben nog meer informatie beschikbaar die je kan helpen om een zorgvuldige keuze te maken. Alle informatie kan je via onderstaande links vinden.