winactie stefanigetsfit.com

winactie stefanigetsfit.com

*winactie gesloten*

Onlangs werden we benaderd door www.stefanigetsfit.com. Stéfani is 33 en moeder van twee kinderen. Na twee zwangerschappen en forse gewichtstoename besloot ze als sportieve en fitte moeder door het leven te willen gaan en haar leefstijl te veranderen. Als stok achter de deur is zij haar ervaringen gaan delen op Instagram en haar blog. Door haar ervaringen te delen hoopt ze anderen te inspireren om gezonder te leven.

 

Via haar blogs deelt ze haar persoonlijke ervaringen en tips met betrekking tot alles wat met gezond leven te maken heeft, o.a. gezonde voeding, bewegen en mindset. Omdat ook een goede nachtrust onderdeel is van een gezonde leefstijl, stuitte Stéfani tijdens haar zoektocht op onze Silvana Support kussens.

Onder de indruk van haar prestatie besloten we dat Stéfani onze Support kussens mocht testen en er één weg mag geven aan haar volgers op Instagram!

 

Je leest over Stéfani's ervaringen met de Support kussens op haar blog.

De winactie vind je op haar Instagram pagina stefani_getsfit. Je leest daar hoe ook jij kans maakt op het winnen van een Silvana hoofdkussen.

20 januari 2020