Redenen om een slaapwinkel te bezoeken

Redenen om een slaapwinkel te bezoeken

Redenen om een slaapwinkel te bezoeken

Ben je aan een nieuw hoofdkussen toe? Onze online kussenkiezer kan jou alvast een advies geven over een passend hoofdkussen, maar voor een aankoop is het altijd goed om even een bezoekje te brengen aan een slaapspeciaalzaak.

 

Waarom naar de slaapspeciaalzaak?

 

Advies van een slaapexpert

In de winkel kun je de Silvana kussens uitproberen. Een kussen kan wel lekker aanvoelen, maar door er echt op te gaan liggen, in jouw slaaphouding en op een matras dat lijkt op het jouwe thuis, kom je er achter of het geschikt voor jou is. De adviseur in de winkel kan kijken hoe jouw houding is op het kussen. Ligt je hoofd niet teveel naar boven of beneden en liggen de nekwervels min of meer in een rechte lijn zodat deze kunnen ontspannen? Dan is het kussen geschikt voor jou.

 

Proefslapen

Bij een groot aantal verkooppunten is het mogelijk om vrijblijvend een kussen te lenen en thuis uit te proberen. Zo kun jij uitvinden of het aanbevolen kussen jou echt bevalt of dat een andere stevigheid toch beter voor je zou zijn. Bij elke winkel op onze Verkooppunten pagina is aangegeven of zij het Proefslapen aanbieden.

22 september 2020