Silvana Support thuis proberen

nekklachten

Silvana Support thuis proberen

Nekklachten?

Probeer de Silvana Support neksteunkussens vrijblijvend thuis uit! Bij een groot aantal verkooppunten in Nederland en België is het mogelijk om voor een aantal nachten thuis te proberen of Silvana Support jou bevalt.

 

Silvana Support Proefslapen

De keuze voor een hoofdkussen is heel persoonlijk en kan soms lastig zijn. Natuurlijk kan onze online kussenkiezer je helpen bij jouw keuze en kan de slaapspeciaalzaak je goed adviseren. Toch kan het gebeuren dat een kussen dat in de winkel heerlijk lijkt te liggen, na een nacht op je eigen matras toch niet het juiste kussen voor jou blijkt te zijn.

De allerbeste manier om er achter te komen of een hoofdkussen bij je past, is dan ook door een paar nachten met je nieuwe kussen in je eigen bed te slapen.

Daarom biedt Silvana in samenwerking met een groot aantal Silvana verkooppunten het Silvana Support Proefslapen. Bij de deelnemende verkooppunten kun je vrijblijvend een kussen lenen om thuis een aantal nachten te proberen. Ligt het niet goed? Dan kun je een ander kussen uitproberen om te testen of dat wel naar wens is. Op deze manier voorkom je dat je een kostbaar kussen aanschaft dat achteraf niet geschikt voor jouw omstandigheden blijkt te zijn.

 

Waar?

Wil je weten waar je bij jou in de buurt een Silvana Support kussen kunt lenen? Hier vind je jouw dichtstbijzijnde verkooppunten. Bij elk verkooppunt staat aangegeven of zij het Proefslapen aanbieden.

8 maart 2020